Tofaş Spor Kulübü

Hakan Demir “Hakemler kritik anlarda…”

Kalev Cramo’ya sahalarında çok fazla sayı üretmesine izin verdiklerini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Hakan Demir, “Sadece ilk çeyrekte iyi savunma yapabildik” dedi.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. haftasında sahasında konuk ettiği Estonya temsilcisi BC Kalev/Cramo’ya 77-81 mağlup olan TOFAŞ’ta Başantrenör Hakan Demir karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Rakibin çok fazla sayı üretmesine izin verdiklerini belirten Demir, “Sadece ilk çeyrekte iyi savunma yapabildik. Ne yazık ki rotasyonda eksik oyuncumuz vardı. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama hakemlerde maçın skoruna etki etti. Maçın kritik anlarında çok kritik kararları vardı. Bunlar emin olunmayan kararlardı. Normalden daha fazla dahil oldular. Maçı tekrar izlediklerin bizi anlayacaklardır. Şampiyonlar Ligi devam ediyor. Önümüzdeki maça hazır olacağız. Kalev takımını da tebrik etmek istiyorum. Doğru mantalite ile son saniyeye kadar mücadele ettiler” dedi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursabasket şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı