Bursaspor İnfo Yatırım

Frutti Extra Bursaspor galibiyet istiyor

Ligin ikinci yarısına arzuladığı başlangıcı yapamayan Frutti Extra Bursaspor, ligdeki kötü gidişini durdurabilmek için Ankara temsilcilerinden OGM Ormanspor’u konuk edecek.

ING Süper Lig‘in ikinci yarısına iyi başlangıç yapamayan ve hakemlerin anlamsız kararlarıyla kazanamayan Frutti Extra Bursaspor, ligde yeniden galibiyetler alabilmek için OGM Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta İzmir’de Pınar Karşıyaka’ya yenilmesine karşın son çeyrekteki mücadelesiyle beğeni toplayan Potanın Timsahı’nda hedef Ormanspor’u yenerek play-off grubuna kalabilmek için bir galibiyet serisi başlatabilmek.

İki takım arasında Ankara’da oynanan ilk yarı mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor müthiş heyecan ve çekişmenin yaşandığı mücadelede rakibini 82-81 yenmeyi başarmıştı.

Nilüfer’deki Tofaş Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadelenin hakemleri Zafer Yılmaz, Sinan İşgüder ile Serhat Büker.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursabasket şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı