Genel

Muratcan Güler: “Tüm taraftarlarımızı Sinan Erdem’e bekliyoruz”

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Muratcan Güler, A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene ve milli oyuncular katıldı.

A Milli Basketbol Takımı Menajeri Muratcan Güler, Belarus ve Büyük Britanya maçlarını kazanarak elemelere iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

Elemelere iyi başlamanın önemine değinen Güler, “FIBA ile Avrupa Ligi’nin çatışması nedeniyle kadro kurmakta problemler yaşıyoruz. Ancak elimizdeki kadronun en iyisi olduğuna inanıyoruz. Bu 2 maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’ya çok teşekkür ediyoruz. Anadolu Efes’ten 4, Fenerbahçe’den 3 arkadaşımız milli takıma katıldı. İki takımdan birer oyuncu Avrupa Ligi’nde yapacakları derbi nedeniyle Belarus’a gelemeyecek. Büyük Britanya maçına ise tam kadro çıkmayı hedefliyoruz. Bu müsabakada tüm taraftarları Sinan Erdem’e bekliyoruz. Umarım burada çok güzel bir atmosfer eşliğinde Belarus’u yenmiş olarak karşılarına çıkarız ve Büyük Britanya’yı da mağlup ederek elemelere iyi bir başlangıç yaparız.” değerlendirmesinde bulundu.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursabasket şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı